Drygt.

Det är ju inte ens roligt när man har köpt en ny härva för att kunna avsluta den fina duken man har påbörjat, och man kommer ihåg hur tråkigt och jobbigt det är att nysta, när man inte har nån garnvinda!! Det bara trasslar sig.
*suck* Man blir lite avslagen i ivern måste jag ju påstå....

Så, nån som har någon över? :P

Kanske ska sätta mig lite med mitt lilla projekt en stund.
Samtidigt så är jag sugen att börja virka en egendesignad löpare som jag nyligen har knåpat ihop ett mönster på.
Men jag kan inte bestämma mig vilken grovlek jag ska ha på garnet och vilken färg... Nej, det måste nog tänkas på lite mer tror jag. :)
Det var ganska kul att konstruera något eget. Har alltid tyckt mig vara för mycket amatör för att göra något sånt, men det var inte så svårt. :)
Man skulle bara ha behövt ett större rutat block än A4... ;)

Nytt projekt på g.

Nu har jag unnat mig själv ett besök på Hemflit (världens bästa garn och hantverksbutik by the way) och köpt lite smått och gott. Kändes inte mer än rätt efter att jag blivit uppringd och erbjuden ett jobb i sommar. *jippie!* Så det blev en del av firandet. :)
Köpte bl a ett garn till ett nytt litet projekt, som jag nog inte kommer att yttra så mycket om här (den läxan har jag lärt mig), men jag ska försöka komma ihåg att visa upp det efter jul... ;)

Lite efter..

Ojojoj.... Här har jag inte skrivit på ett tag märker jag. Har TÄNKT skriva fler gånger men det har inte blivit, men efter igår så insåg jag att folk faktiskt är inne här och tittar, och ganska många också, så jag kan ju inte göra er besvikna.
Tröjprojektet är lite avstannat, mest pga att jag har hittat en ny passion som jag helt hade glömt bort: VIRKNING!
Virkar dukar på löpande band just nu. Har inte fäst trådarna eller pressat en enda en, så det ligger typ 10 dukar lite vågiga och med hängande tåtar i handarbetsskåpet, men jag ska väl ta tag i det så småningom. :)
Ska försöka ta lite bilder och lägga upp, även fast det kanske inte syns så bra när dom är opressade, men men, det är ju alltid nått. :)

Snart får det vara bra med dukar dock, jag menar hur många behöver man egentligen?! Det gränsen är nog överskriden för länge sen, men det kan inte hjälpas.. :P
Nästa anhalt blir en sjal. Har hittat ett jättefint mönster på en trekantssjal som jag så gärna vill virka, men det är ju det där med pengar att köpa materialet för.... Dom växer ju inte direkt på träd just nu kan man ju lugnt säga.. Får leta i soffan och under madrassen och grejer och se om man hittar lite kosing. :)

Nej tillbaka till pluggandet. Ska bli bättre på att uppdatera. Promise. :)
Take care, over and out.

RSS 2.0